Kunder og pårørende udtaler........

"Karina’s behandlinger hjalp mig tilbage på arbejde efter jeg blev ramt af pludselige smerter i nakke, skuldre og brystkasse som gjorde det næsten umuligt at løse almindelig dagligdags opgaver, men også bare det at gå på arbejde. Jeg startede behandlinger hos Karina og kom hurtigt tilbage til min dagligdag med arbejde, børn og hus og kommer, når der er mulighed for det, stadig hos Karina ca. en gang om måneden. Det er ren velvære og noget jeg fast prioriterer efter min oplevelse i sommers.

Christina Gudbjerg

"Karina er virkelig dygtig. Enormt kompetent og ligeledes behagelig at snakke med. Jeg har haft diverse gener i kroppen, og dem har hun altså i den grad rettet op på"

Berit, firmamassage SBS Friction A/S Svendborg

Har fået massage hos Karina gennem firma massage i flere år. Hun er altid imødekommende og meget professionel. Er yderst tilfreds med behandlingerne.

Linda, firmamassage Maersk Training

"Karina har gennem en årrække masseret min 21- årige datter, som er svært udviklingshæmmet.

Dette gør Karina med stor indlevelsesevne.

Hun kommer hjem til min datter på hendes bosted, og på empatisk vis fornemmer hun, hvordan “dagsformen” lige er.

Min datter profiterer meget af massagen. Hun har ligesom os andre brug for berøring, og derfor prioriteres massagen højt.

Karina sender altid en besked om, hvordan dagens massage er forløbet.... det er så dejligt.

Supersød, dygtig og behagelig massør"

Lenna Svendborg

"Jeg blev anbefalet Karina, til min mor, som er 90år, svækket og påvirket af at være sengeliggende. Jeg oplever at Karina med sin rolige fremtræden, yder en yderst kompetent og tilpasset massage hos min mor...som udtrykker stor velvære og afslappethed under og efter massagen.

Desuden er jeg, som pårørende, meget glad for samarbejdet med Karina."

Ingrid Svendborg

Del siden